Sues Vegetariska Lasagne

Tänkte dela med mig av ännu ett rececpt.
Mycket gott som mina barn älskar!

Detta behöver du:

Krossade tomater, Oliver, potatis, vitlök, lök, blomkål och tomatpuré.



Kryddor som bilden säger. Salt, vitpeppar, paprikapulver, grovmalen svartpeppar, chili, mejram och oregano.
Buljongtärning av valfri sort, så länge det inte är fiskbuljong.




Klassisk ostsås. Hade glömt mjölet. sorry.                         
 


Gör så här:

Hacka lök och vitlök. Stek i olivolja i en panna tills det fått färg. Häll allt i en gryta. Hacka oliverna och tärna potatisen. Häll även i dessa. Dela blomkålen i små bitar, de får inte vara för stora, som en tumnagel ungefär...bläää!
Lägg blomhålen i grytan och häll på krossade tomaterna. Krydda med alla kryddorna som fanns på bilden. Tomatpuré får man ta efter eget behov. Jag gillar mycket.... Låt sen puttra tills allt har tjocknat något.

Gör en klassisk ostsås. För er som inte kan går det att köpa färdig ostsås. Dock inte lika god som hemmagjord.

Glömde även att lägga upp bild på pastaplattorna. Jag använder färska lasange plattor men det går bra med hårda oxå. Tänk på att den får vara inne i ugnen längre då.


Varva sen:


Först ett lager plattor, grönsaks salsan och ostsåsen om vart annat tills du kommer till toppen. Riven ost uppe på toppen. In i ugnen ca 15-20 minuter på 200°.




Servera med en härlig grönsallad och bara njut!

Pusset!



Kommentarer
Postat av: Lina

Kika gärna in på min blogg

KramLina :)

2009-01-20 @ 19:41:53
URL: http://linnnaaa.blogg.se/
Postat av: Lina

Kika gärna in på min blogg

KramLina :)

2009-01-20 @ 19:42:06
URL: http://linnnaaa.blogg.se/
Postat av: ivo

NJAMI såg riktigt riktigt gott ut.

2009-01-20 @ 19:44:19
URL: http://mrki.blogg.se/
Postat av: kristin

kvinna, din mat ser gudomligt god ut!! :) förstår att du har det jobb du har, hihi. o din samling är väl toppen, knivar är aldrig fel... KRAM

2009-01-20 @ 21:27:58
URL: http://sunshinyday.blogg.se/
Postat av: jama

Mums, ser supergott ut :)



Jag veeet. är inte så bra på att uppdatera. Har börjat med ny tjänst på jobbet. Sen är jag inte på topp förrän det här med "buk-smärtan" är löst. SUCK! Hur exakt kände du symtom av din spiral? Jag har bara ont på ena sidan, har haft den i 2 år utan problem. Har känt av molande värk lite under hösten då och då men inte som nu, det har hållt i sig i 3 veckor nu.



Kram

2009-01-21 @ 08:30:21
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: §uperjuristen

Jag tror att du känner så just nu. Du kommer att känna en viss tillfredställelse vid varje ålder. Din veggie lasagne ser såååå god ut! Du är verkligen så duktig,,,idag ska jag laga din kycklinggryta i ugn, men vegetarisk variant.:-)

2009-01-21 @ 09:28:43
URL: http://superjuristen.blogg.se/
Postat av: Johanna

shit vad gott det ser ut, kanske testar den näta vecka då jag har Junie! tackar!

2009-01-21 @ 11:06:17
URL: http://www.desbarrar.blogg
Postat av: jama

TAck söta du för att du svarar så snabbt.



Asså jag blir mer o mer inställd på att det kanske är "fanskapet" man har därinne då ;-) På ett sätt hoppas jag det, så det inte är nåt annat allvarligt. Väntar ju på provsvar från läkaren.... som skulle ringa mig i morse men inte har ringt än! Borde nog ta tag i det men nu har de väl lunchstängt.



Jag sitter oxå på jobbet....men jag har dock lunch så då får man synda (med gott samvete) med surfande :) Vad jobbar du med?



Kramis



2009-01-21 @ 12:49:58
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: leia

Den ska jag minsann prova...om jag inte talar om vad som är i så kanske mannen gillar den också:) Men oliverna får bytas ut...hmm....har du någon bra idé på vad man kan ha i istället?



Kramar

Postat av: Petra Bloggar

mmmmmmmmmm känner doften ända hit magen kurrar



Pusset

2009-01-21 @ 19:58:19
URL: http://www.petrabloggar.com
Postat av: Lotta

Mumma mumma:) T.o.m Mannen tyckte det verkar gott haha och du vet ju hur han e med grönsaker;)kram

2009-01-22 @ 10:48:30
URL: http://kelo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0