Sues Chilli Kyckling!
Lättlagat, spicy och så satans gott!



Du behöver: chilli (valfri styrka) Vitlök, Gul lök. krossade tomater, Färsk persilja, salt, peppar, kinesisk soya, köttbuljong och kycklingfilé.
Finhacka löken och fräs den, häll sedan löken i kastrullen med krossade tomaterna.
Finhacka chillin (ta helst bort kärnorna) och pressa vitlöken. Lägg allt i krossade tomaterna.


Låt tomatblandningen puttra. Smaka av med grovmalen svartpeppar, salt, 1st köttbuljongtärnng, lite kinesisk soya samt strö lite hackad persilja ner i blandningen. Låt puttra i ca 15 minuter.
Dela kycklingfilén i valfri storlek och salta och pepprea dessa. Bryn dem och lägg dem sedan i en form.

Häll sedan Tomatblandningen över kycklingen och strö rikligt med västerbottenost på.
Gratinera i ugn, 15-20 min på 220 grader.

Servera med färsk Pane Riche till som man doppar i den härliga såsen. Man kan även ha ris och sallad till men denna rätt ska man helst äta au naturale.......
SMAKLIG MÅLTID!
Pusset
Tack för det receptet! Låter kanon och det är alltid bra att få nya influenser och tips!
Kram!
Det där lät onekligen smarrigt! =)
Får jag nog testa här hemma framöver ;)
Kramen!
NU äntligen är det dags för den första tävlingen i min blogg :-).
Du får hela kitet som nämns nedan, utgett av mig. Signerat.
Pris till vinnaren.
CD-rom skivan "Siandets konst"
Både tarotleken och boken "Erotica Tarot"
* Boken "Kunskapskällan, Mimers Brunn- ett ockult lexicon".
Jag lottar ut vinnaren, så din blogg kan handla om vad som helst och se ut hur som helst.
Mmmm..vad det ser gott ut! Vad hungrig jag blev nu..annars allt bra? Tack för senast förresten!Puss, puss..
aaaaah det där låter ju riktigt mumma :)
Ser underbart gott ut, speciellt den goda såsen som kan doppas i med bröd (dregel dreglel). Har aldrig tänkt på att man kan stoppa en kycklinggryta i ungnen efter att allt är klart! Jag äter ju inte kyckling men kan göra en quorn variant...i think i'll do it tomorrow! Tack för tipset sötnos. byeee