Mycket nu......

.....sorry att jag inte uppdaterat på länge!
Har väl kommit i en så kallad "svacka" just nu. Svårt att hitta inspirationen och man känner sig understimulerad (ja, till och med jag kan bli det)

Söker jobb, ungefär 2 jobb i veckan, men det är många med mig.

Någon som vet hur man kommer upp igen.....? Har så svårt att hitta gnistan.......

F`låt för ett tråkigt inlägg....ska försöka ett mer piggare imorgon!Pusset!

Kommentarer
Postat av: Ana

Hej vännen...du, det kommer ett jobb till dig snart, tidigare än du anar! Jag tror på dig och vet att det kommer atixa sig, men ibland känns det ovisst...i know! Tänker på dig och saknar dina underbara inlägg!Kramis

2009-10-21 @ 21:59:45
URL: http://friskisense.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Vad tråkigt att höra. Vet inte riktigt hur man gör...men finns det inget du gillar mer att göra som du kan ägna dig åt på dagarna, gå en kurs i kalligrafi eller nått annat som studiecirklarna har, nått som gör att du känner att dagarna blir meningfulla och att dagen har ett mål utanför det vanliga som händer?Hoppas iaf att det snart ordnar sig med jobb för dig och att du finner gnistan igen!!Kärlek, känsla och respekt till söta dig!! Kram!

2009-10-21 @ 23:27:04
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: jama

Kul att du skriver. Gumman, jobbigt. Men den här årstiden gör väl inte det hela bättre, man är trött o lite smådeppig emellanåt.Men efter regn kommer solsken.Tror ditt kanonjobb finns bakom hörnet o lurar. Vilken arbetsgivare kan motstå en sån charmig tjej som du!!!Stor kram

2009-10-22 @ 08:38:21
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: Annas inspiration

Trist att du känner dig deppig :-(Tror det är viktigt att ha dagarna inplanerade, tex baka på fm, träffa vänner som ger energi på em..ja du förstår :-)Eller gå en kurs!

Hoppas du får ett jobb SNART!Massor med kramisar

2009-10-22 @ 13:17:08
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: SOFIA

Ja, denna årstiden gör ju inte det hela bättre...Och vad det gäller jobb, så förstår jag att det känns tugnt.. helst nu när man är så många om varje jobb.. men kan inget annat tänka mig än att du snart får ett väldigt bra erbjudande...Du har inte funerat på att hoppa in lite extra i en butik eller restaurang... även om det inte är det man vill göra, så gör man något nytt och lite annorlunda...och vem vet.. kanske den nya arbetskamraten bor ihop med någon som är chef på ett större företag och behöver en just som du... ibland händer det mest märkliga... bara ett förslag...oj, vad detta blev långt...Ta hand om dig... Stor kram

2009-10-22 @ 17:10:59
URL: http://sofiaoniklas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej sötnos.

Jobbigt när man är inne i en dålig loop.

Vet inte vad jag ska komma med för kloka ord tyvärr.

Önskar dig bara all lycka i jobbsökandet!!!Massa kramar och supertack för dina kommentarer

2009-10-22 @ 18:38:37
Postat av: Anna Söderberg

Jag ovan...

2009-10-22 @ 18:38:55
URL: http://ansobloggar.blogg.se/
Postat av: Petra Bloggar

Vilken vacker bild, du ser ut som en älva :-)Du hittar snart inspirationen igen promisePUSS

2009-10-22 @ 19:16:03
URL: http://www.petrabloggar.com
Postat av: Maja: STYLE & LIFE by LEIA

Tror att det r viktigt att faktiskt få vara där nere ett tag....att man tillåter sig att tycka att det är jobbigt...sen kommer kraften när man minst anar. Kan du inte försöka skita i jobbletande för en vecka...pyssla hemma, måla om nåt, hobbygrejja och bara må bra. Sen kommer du igen veckan efter och ser om du inte har mycket mer kraft då?!Sen är det väl som man alltid fått höra...alltid lättare att få ett jobb om man redan har ett så det gäller nog att söka allt och lite till....för även om det inte är nåt man eg vill göra så leder det oftast någon annanstans....mitt absolut bästa jobb fick jag när jag satte mig med telefonboken och ringde a-ö....tro´t eller ej.Massa kramar och energi från mig!!!

2009-10-23 @ 13:15:34
URL: http://styleandlifebyleia.se
Postat av: Annas inspiration

Hej fina du!Vill önska trevlig helgPUSS

2009-10-23 @ 16:59:21
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: jessi

Vackra Sue jag önskar dig all lycka till med jobbsökandet, hoppas det vänder! Det är inte alltid så lätt att hålla modet uppe men någonstans inuti har vi mer styrka än vi anar!STOR KRAM

2009-10-23 @ 20:31:41
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Ana

Myspysfredag på dig sötis!!!Kraaaam!

2009-10-23 @ 21:09:33
URL: http://friskisense.blogg.se/
Postat av: Dagge

Kom igen nu för f-n. Vad gnäller du för?

Du har två underbara barn, den bästa maken i hela Småland. Du är inte blind, du är inte döv, du är inte rullstolsbunden du är frisk som en...du har världens bästa plattform att stå på.

Allt löser sej det är bara frågan om när, du måste ha tålamod och bida tiden (säger inte hur länge jag gick mellan jobben). Kramar från oss i F-bro ;-)

2009-10-24 @ 09:30:28
Postat av: Sussie

Så jävla nyfiken på vem du i F-bro är!

Känner vi varandra eller......du har helt rätt och jag klagar egentligen inte...spyr bara lite galla på situationen!Puss på dig!

2009-10-24 @ 18:07:10
URL: http://suzanita.blogg.se/
Postat av: kristin

sussie, känner så mycket med dig!!! stor kramps. supervacker bild på dig!

2009-10-25 @ 17:21:36
URL: http://sunshinyday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0